Mного потребители изразяват желание да гледат телевизия без устройство MAG250 / MAG254 / MAG256, най-често със софтуер от типа на Kodi и сет-топ-бокс под управление на Андроид. Смятат, че разходът за устройство не си заслужава и че Kodi им дава всичко, от което имат нужда.

Тук ще отбележим накратко какво ще трябва да имате предвид, ако изберете Kodi (или друг софтуер) вместо устройство MAG250 / MAG254 / MAG256:

Санкцията е за предлагането на спортни канали в пакет

Глоба от 590 хил. лв. наложи на „Булсатком” EАД Комисията за защита на конкуренцията (КЗК). Санкцията е 0,4 % от общия оборот на дружеството за предходната финансова година, а причината за налагането й - нарушение на Закона за защита на конкуренцията (ЗЗК), информира антимонополната комисия.

При IPTV платформата клиентът може да си записва предавания, да се абонира за допълнителни услуги през интерфейса, да гледа програми отложено и много други. IPTV представлява комбинирана услуга за предоставяне на мултимедийно съдържание (видео, аудио, данни и интерактивни приложения) на крайни потребители чрез платформа с гарантирано качество. Възможностите за интерактивност (комуникация в двете посоки), както и multicast гарантираност на канала, дават отлично качество на сигнала и видеопотока.

BM Internet Protocol TeleVision